Конференція 2021

ПОСТАНОВА

звітно-виборної Конференції садівничого товариства «Промінь»

 від 20 березня 2021 року

1. Звіт голови правління про проведену правлінням та трудовим коллективом роботу за 2019 та 2020 рік із пропозиціями – ЗАТВЕРДИТИ.

2. Звіт ревізійної комісії  по видатках та доходах за 2019 - 2020 роки  - ЗАТВЕРДИТИ (акти ревізії додаються) . 

3. Затвердити штатний розпис та кошторис товариства на 2021 рік з розрахунку членських внесків у розмірі  110 грн за одну сотку садівничої ділянки  до кінця першої половини  2021 року. З другої половини 2021 року розмір членських внесків встановити 120  грн. за одну сотку.  Можлива почасткова оплата (штатний розпис та кошторис додається).

4. Враховуючи завершення робіт по прокладанню магістралі водогону та електромереж на нових наділах, розмір зазначених членських внесків  у п.3 застосувати на усій території Малого масиву з 2021 року.

5. Встановити розміри оплати боргу за попередні роки вищими на 30% від прийнятого тарифу по відношенню тарифу року боргу.

6. Вступний внесок для нових членів товариства, визначити в сумі – 1000 грн.

7. Затвердити порядок реєстрації кандидатів на посаду голови правління, у члени Правління та Ревізійної комісії.

9. Встановити вартість договору сервітуту на 2021 рік згідно пп.8п. 3.1. Статуту СТ «Промінь», та Закону України № 191 – VIII від 5 квітня 2015 року у розмірі – 750 грн. на рік, для їх спрямування на здійснення Статутної діяльності.

10. Затвердити додаток 1 до даної Постанови та внести необхідну мотиваційну частину до Правил внутрішнього розпорядку на садівничому товаристві «Промінь»   (додається).

  

                 Головуючий конференції :  ________________________

                  

                  Секретар конференції :  __________________________

 

  

ДОДАТОК 1

до Постанови звітно-виборної Конференції садівничого товариства «Промінь» від 20 березня 2021 року – внести зміни та доповнення до чинного додатку 1 Постанови конференції від 16 березня 2019 року:

Внести зміни:

1. Встановити умову: за виявлену крадіжку електроенергії (неопломбований електролічильник, порушену цілість пломби, під`єднання до електромережі поза лічильником, використання магніту для спотворення фактичного об’єму використання  спожитої електроенергії, під`єднання до електромережі без відповідної реєстрації ) та при від’єднанні від мережі електропостачання дачної ділянки за борги по оплаті членських внесків більше 2-х років: повторне приєднання проводити лише після оплати додаткових добровільних внесків  в розмірі  - 750 грн. для однофазних споживачів і  4000 тис. грн. для трьохфазних. 

8. Дозволити під`єднання нових споживачів із попередньою оплатою на рахунок товариства через банківську установу додаткового добровільного внеску суми: до електромережі – 380V 6000 тис. грн., однофазного - 600 грн.

16. Проводити роботу із перевізниками та органами влади, щодо покращення  транспортного сполучення дачних масивів із містом Луцьк.

Доповнити пунктами:

19. Продовжити складання договорів на електропостачання  із садоводами котрі виконали всі  вимоги  прописані в Технічних умовах по приєднанню (при собі мати паспорт). 

20. Враховуючи досвід 2020 року, тривалої відсутності електропостачання в зимовий період, вивчити питання щодо можливості облаштування додаткової резервної підстанції від залізничної мережі 10 кіловольт для гарантованого електропостачання масивів товариства. При наявності коштів розпочати будівництво.

21. При наявності коштів, придбати трактор та землерийну техніку.

22. Розробити із новим складом правління технологію поетапної заміни старих стальних труб водогонів на пластиковий водогін.

23. Враховуючи вимоги часу, передбачити витрати на юридичну допомогу при здійсненні судових розглядів справ пов’язаних із діяльністю товариства.

 

 

Затверджено Конференцією СТ «Промінь»

20 березня 2021 року

 

 

Порядок реєстрації кандидатів

на посаду Голови правління, у члени Правління та Ревізійної комісії

 

1.    Реєстрацію кандидатів здійснює діюче Правління садівничого товариства шляхом внесення кандидатів у Реєстри.

2.    Початок реєстрації розпочинається з 1 лютого року, що передує звітно-виборній конференції та закінчується  у переддень останнього підготовчого до конференції  засідання Правління.

3.    Оголошення про початок реєстрації та дату останнього підготовчого до конференції  засідання Правління вивішується на дошках оголошень та на сайті товариства не пізніше 1 лютого.

4.    Правління готує початково три види бланків реєстрів (але не менше) з вказанням: «Реєстр кандидатів на голову Правління», «Реєстр кандидатів  у члени Правління», «Реєстр кандидатів у члени ревізійної комісії».

5.    «Реєстр кандидатів на голову Правління» єдиний куди вноситься усі кандидати.

6.    «Реєстр кандидатів  у члени Правління» та «Реєстр кандидатів у члени ревізійної комісії» виготовляються початково у трьох екземплярах  (окремо для кандидатів членів Правління та окремо для кандидатів членів Ревізійної комісії) з відміткою «Список 1»  «Список 2» «Список 3». Кожен список обмежений:  для Правління 9-ма позиціями, для Ревізійної комісії 3-ма позиціями. За наявності більшої кількості кандидатів кількість Списків може бути збільшена, але не більше ніж по 5.

7.    Для здійснення реєстрації кандидати подають заяву (заяви) адресовану Правлінню товариства СТ «Промінь» про включення у реєстр кандидатів. У заяві вказується ПІП, номер садової ділянки, інформація про бажання включення до конкретного Реєстру та конкретного  Списку. В заяві кандидата на Голову правління обов’язково додатково вказуються: рівень освіти (дипломи, атестати), короткий опис досвіду роботи та технічної компетенції  (обслуговування електроустановок, водорозподільчих мереж, охорони праці), наявність та можливість використання власного транспортного засобу для потреб технічного обслуговування товариства. В заяві кандидата у Ревізійну комісію обов’язково додатково вказуються: наявність фінансової, економічної чи бухгалтерської освіти та досвід фінансово-господарської діяльності.

8.    Заява (заяви) подаються особисто Голові діючого правління з пред’явленням посвідчення підтвердження особи та квитка члена товариства СТ «Промінь» у прийомні дні в адміністративно-господарському приміщенні СТ «Промінь». Голова Правління візує заяви – «прийнято та до розгляду на засіданні Правління».

9.    Перед поданням заяви кандидат має ознайомитись з наявними реєстрами та вказати у заяві номер Реєстру та Списку у якому бажає здійснювати повноваження.

10. Можливе подання колективних заяв з включенням кандидатів у вибраний Список (для кандидатів у члени виборних органів).

11. Розгляд заяв та перевірку достовірності даних вказаних кандидатами на відповідність положенням Статуту відбувається на черговому засіданні Правління. Підтвердження відповідності закріплюється голосуванням та внесенням рішення у протокол засідання правління та вказаний кандидатом Реєстр.

12. Інформація про достовірність та відповідність даних кандидата (кандидатів) положенням Статуту (або зворотне) проголошується на звітно-виборній конференції перед початком голосування.

На конференції  виборчі голосування рекомендовано проводити списками для кандидатів у члени  виборних органів та поіменно для кандидатів на голову Правління